För privata investerare

Utveckla din investering med vår serie Spara Smart privatperson

Utforska Spara Smart: Din nyckel till smartare investeringar. Våra anpassningsbara paket ger verktygen för att nå dina ekonomiska mål och maximera din avkastning.

Spara Smart Privatperson

Spara Smart erbjuder ett unikt robothandelspaket som är tillgängligt för alla våra kunder, oavsett vilket paket de väljer. Robothandeln är ett automatiserat system som hjälper dig att handla valuta på ett effektivt och riskminimerande sätt.

Robothandeln använder avancerad analys för att identifiera de mest lönsamma handelsmönstren. Systemet gör sedan automatiska affärer baserat på dessa mönster. Detta kan hjälpa dig att tjäna mer pengar och minska din risk.

Robothandeln är ett utmärkt alternativ för både nybörjare och erfarna handlare. Det är ett enkelt och effektivt sätt att komma igång med valutahandel.

Insättning av pengar

För att använda robothandeln måste du först sätta in pengar på ett mäklarekonto. Vi rekommenderar att du använder Accuindex, som är en reglerad europeisk mäklare.

För att öppna ett konto hos Accuindex behöver du först registrera dig på deras webbplats. När du har registrerat dig behöver du verifiera din identitet. Du kan göra detta genom att skicka in en kopia av ditt ID-kort eller pass.

När din identitet har verifierats kan du sätta in pengar på ditt konto. Du kan göra detta genom att överföra pengar från ditt bankkonto eller via en kreditkortsbetalning.


SPARA SMART STARTPAKET

produktpaket från spara snabbare
 1. E-böcker och självstudie-material: Erbjud tillgång till e-böcker och självstudie-material om grundläggande investeringsstrategier. Automatisera tillgängligheten för nedladdning eller online-läsning.
 2. Automatiserad kunskapsbas: Implementera en automatiserad kunskapsbas eller FAQ-sektion på er webbplats för att besvara vanliga frågor.
 3. Personlig Account Management (PAM): Erbjud grundläggande personlig account management för att hjälpa kunderna med enklare frågor och ge vägledning vid behov.
 4. Max 2 valutapar.

En bra minimum insättning är ungefär 15 000 SEK för att skydda ditt konto mot hävstången

SPARA SMART INSTEGSPAKET

 1. Förinspelade webbinarier eller seminarier: Skapa förinspelade webbinarier om avancerade investeringsstrategier och marknadsanalyser för självstudie.
 2. Dokument med fördjupad information: Tillhandahåll PDF-dokument med fördjupad information om investeringsstrategier och analytiska verktyg för mer avancerad förståelse.
 3. Förtur till kundsupport: Erbjud förtur till personlig account management för snabbare och mer dedikerad hjälp.
 4. Max 10 valutapar.

Minsta insättning 120 000 SEK

SPARA SMART VOLYMPAKET

 1. Exklusiva guider och case studies: Utveckla exklusiva guider eller case studies som visar framgångsrika investeringsstrategier och verkliga marknadsanalys-scenarier för djupare inblick.
 2. Tillgång till exklusiva webinarier: Erbjud exklusiva live-webinarier med experter och möjlighet att interagera och ställa frågor.
 3. Prioriterad Personlig Account Management: Förtur till mer avancerad personlig account management med dedikerade rådgivare för enklare strategier och support.
 4. Max 20 valutapar.

Minsta insättning 250 000 SEK


Sätt in Kapital på Ett Reglerat Mäklarkonto

En nyckeldel av vår tjänst är att säkra dina medel genom att placera dem på ett separat konto hos en reglerad mäklare. Vi är enbart mjukvaruleverantörer och har ingen tillgång till eller kontroll över dina pengar. Genom att använda Spara Smartare-systemet kan du handla med din investering med en känsla av trygghet och säkerhet.

Vår metod fokuserar på att säkerställa att din investering är skyddad genom att använda en reglerad mäklare för kapitalförvaltning. Detta ger dig förtroendet att handla och investera utan att oroa dig för att dina medel skulle vara i fara eller otillgängliga för dig när du behöver dem som mest. Med denna säkra plattform kan du koncentrera dig på att forma din ekonomiska framtid utan onödig stress.

Vårt Fokus på Trygghet och Kapitalskydd

Den specificerade insättningssumman är noggrant avvägd för att trygga din investering mot volatiliteten på marknaden och de plötsliga förändringar som kan uppstå. Genom att etablera en robust kapitalsköld skapar vi en grund för säkerhet och stabilitet när du handlar på flera valutapar. Denna kapitalsköld hjälper till att skydda ditt kapital genom att möjliggöra handel under olika marknadssituationer och stärka din position för smartare investeringar och mer effektivt sparande.

Öka Kapitalflexibiliteten för Smartare sparande

Möjligheten att handla på flera valutapar ger flexibilitet för smartare portföljdiversifiering och anpassning av handelsstrategin vid olika marknadsscenario. Vår strategi för Spara Smartare fokuserar på att maximera kapitaltillväxten samtidigt som vi minimerar risken för margin call genom att begränsa överdriven risk.

Genom att erbjuda flera valutapar strävar vi efter att optimera smartare handelsmöjligheter och säkerställa att din portfölj blir mer mångsidig och robust. Denna flexibilitet möjliggör justeringar av din handelsstrategi för att anpassa sig till skiftande marknadsförhållanden, vilket ökar möjligheterna för smartare och framgångsrika affärer samtidigt som vi skyddar din portfölj mot onödiga risker.