För bolag som vill öka avkastningen

Optimera dina investeringar med vår serie Spara Smart för företag

Maximera din företagskapitals tillväxt med Spara Smart företag: Anpassningsbara paket som ger verktyg för ekonomisk framgång och avkastningsoptimering.

SPARA SMART ENTREPRENÖRSPAKET

 1. Avancerade E-böcker och Material: Tillgång till fördjupande e-böcker och läromedel som täcker avancerade investeringsstrategier. Automatiserad nedladdning och tillgänglighet för online-läsning för enkel användning.
 2. Utökad Account Management (PAM+): Personlig Account Management+ för företag för att hantera komplexa frågor och vägledning för att optimera företagets investeringar.
 3. Exklusiv Tillgång till Rapporter: Exklusiv tillgång till djupgående marknadsrapporter och analyser för att följa och förutse marknadstrender. Frivillig automatiserad skatterapportering för enkel skatthantering.
 4. Max 10 Valutapar

En bra minimum insättning är ungefär 125 000 SEK för att skydda ditt konto mot hävstången

SPARA SMART AFFÄRSPAKET

 1. Skräddarsydda Webinarier: Anpassade och interaktiva webbinarier om målinriktade strategier för investeringar och portföljhantering.
 2. Företagsanpassad Support: Dedikerad och företagsanpassad support för snabbare respons och handhavande av komplexa frågor.
 3. Förstklassig Rapportfunktion: Tillgång till avancerade rapportfunktioner för företagsanpassad analys och rapportering. Automatiserade skatterapporter för smidig skatthantering (valfritt).
 4. Max 20 valutapar

Minsta insättning 250 000 SEK

SPARA SMART FÖRETAGSPAKET

 1. VIP-konsultationer: VIP-konsultationer med branschexperter för att skräddarsy specifika investeringsstrategier för ditt företags behov och mål.
 2. Exklusiva Företagsanalyser: Exklusiv tillgång till skräddarsydda företagsanalyser och marknadsundersökningar för att identifiera nya investeringsmöjligheter.
 3. Fullständig Företagsrådgivning: Dedikerad support och rådgivning för företagsstrategier och investeringsbeslut från våra mest erfarna rådgivare. Automatiserade skatterapporter för effektiv hantering av skatter (frivilligt tillval).
 4. Obegränsat antal valutapar samt tillgång till andra algoritmer

Minsta insättning 750 000 SEK


Investering med Spara Smartare för Företag och Institutioner

Vår dedikation till att maximera kapitaltillväxten och säkerställa en trygg investeringsmiljö för företag och institutioner är grundläggande för vår Spara Smartare-plattform. Med skräddarsydda lösningar för att hantera företagskapital och institutionella investeringar strävar vi efter att erbjuda effektiva verktyg och strategier för att maximera era investeringar och säkra en stabil ekonomisk framtid.

Säker Hantering av Kapital hos Reglerade Mäklare

En central del av vår tjänst innebär att säkra företagens kapital genom att placera det i separata konton hos reglerade mäklare. Vi är mjukvaruleverantörer och har ingen åtkomst till eller kontroll över era ekonomiska medel. Genom användning av Spara Smartare-systemet kan ni tryggt och säkert handla och investera med fullständig trygghet i en säker miljö.

Fokus på Säkerhet och Kapitalskydd

Den angivna insättningssumman är noggrant avvägd för att säkra ert kapital mot marknadsvolatilitet och abrupta förändringar. Genom att skapa en robust kapitalsköld, ger vi er en trygg grund för att säkerställa stabilitet under investeringar i flera valutapar. Detta kapitalskydd ger er möjligheten att investera och handla med tillförsikt, även under svåra marknadsförhållanden.

Stärka Kapitalflexibiliteten för Smartare Investeringsstrategier

Förmågan att handla med flera valutapar erbjuder er flexibilitet att diversifiera företagets portfölj och anpassa handelsstrategier enligt olika marknadsscenarier. Vår Spara Smartare-strategi syftar till att maximera kapitaltillväxten och minska risken för margin call genom att begränsa överdriven risk.

Genom att erbjuda flera valutapar, strävar vi efter att optimera era handelsmöjligheter och säkerställa att er portfölj är mer differentierad och robust. Denna flexibilitet möjliggör justeringar av era handelsstrategier för att anpassa sig till varierande marknadsförhållanden, vilket ökar möjligheten för smartare affärer och skyddar företagets portfölj mot onödiga risker.

Låt Spara Smartare vara er nyckel till en tryggare och mer framgångsrik investeringsframtid för ert företag eller institution.