Ett svenskägt amerikanskt bolag

Om oss lansford Holding Limited

Vi på Lansford Holding LIMITED är stolta över att vara din pålitliga partner för avancerade mjukvarulösningar inom finansbranschen. Med en stark närvaro i USA och en Svensktalande avdelning i London sträcker vi oss över kontinenter för att erbjuda skräddarsydda och effektiva verktyg för både svenska och amerikanska marknader.

Läs mer om vår VD

Om oss våra produkter hos lansford Holding Limited

Våra produkter är utformade för att hjälpa investerare att optimera sina tradingstrategier och hantera risk på ett effektivt sätt. Vi erbjuder både traditionella och innovativa lösningar som passar alla typer av investerare.

Spara Snabbare V3 – Optimalisering av Valutahandel

Spara Snabbare V3, vår banbrytande algoritm för valutahandel, har beprövats genom åren och levererat imponerande resultat. Med fokus på att optimera handelsstrategier och hantera risk på ett effektivt sätt har V3 blivit ett kraftfullt verktyg för investerare som strävar efter framgång på de globala valutamarknaderna.

Spara Snabbare V4 Elite – Exklusiv Indexhandel

Vårt senaste tillskott, Spara Snabbare V4 Elite, representerar toppskiktet av vårt mjukvaruutbud och riktar sig till investerare med en kapitalstyrka på 200 000 SEK eller mer. V4 Elite är skräddarsydd för indexhandel och excellerar på marknaderna för Dow Jones 30, Nasdaq USA, S&P500 och OMX30. Med en sofistikerad strategi som väntar på de optimala marknadsrörelserna, kombinerat med avancerad riskhantering, erbjuder V4 Elite en exceptionell möjlighet att optimera ditt investeringsresultat.

Lansford Holding LIMITED är engagerade i att erbjuda innovativa mjukvarulösningar som överträffar förväntningarna. Utforska vårt utbud av verktyg och låt oss vara din partner på resan mot framgång inom finansvärlden.

Välkommen till Lansford Holding LIMITED, din pålitliga partner för avancerade mjukvarulösningar inom finansbranschen.

Vårt europeiska kontor

Vårt europeiska kontor ligger i centrala London. Det är här vi utvecklar och stöder våra europeiska kunder. Vårt team består av ca 12 anställda, varav större delen är svenskar.

Våra värderingar

Vi är engagerade i att erbjuda innovativa mjukvarulösningar som överträffar förväntningarna. Vi tror på att alla investerare har rätt till att ha tillgång till de bästa verktygen för att lyckas.

Vårt team

Vi är ett team av erfarna och passionerade tradingexperter. Vi är fast beslutna att hjälpa våra kunder att uppnå sina ekonomiska mål.

Kontakta oss

Om du är intresserad av att veta mer om våra produkter eller tjänster, kontakta oss idag. Vi hjälper dig gärna att hitta den lösning som passar dina behov.

Företagsinformation

Vårt Åtagande

Vi strävar efter att leverera högkvalitativa mjukvarulösningar som överträffar våra kunders förväntningar. Vår tekniska expertis och förståelse för finansbranschen skapar lösningar för framgång.

Fokusområden

  1. Finansiella Mjukvarulösningar: Optimering av handelsstrategier och riskhantering inom finansbranschen.
  2. Svenska och Amerikanska Marknader: Anpassade lösningar för att möta unika behov på både svenska och amerikanska marknader.

Vår Vision

Att vara den ledande aktören inom mjukvarulösningar, känd för innovation, tillförlitlighet och skräddarsydd kundservice. Vi strävar efter att stödja våra kunder i deras framgång genom teknologiska framsteg.

Lansford Holding LIMITED är stolta över att vara din partner för mjukvarulösningar. Kontakta oss idag för att utforska hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.