Hjälp ukrainas återuppbyggnad

Din investering gör skillnad för Ukraina

Hur kan du vara med och hjälpa?

Det är enkelt att vara med och hjälpa till. Du behöver bara registrera dig för Spara Snabbare och börja handla med aktier eller fonder. Du kan välja vilken typ av investeringar du vill göra, och du kan anpassa handelsroboten efter dina egna preferenser.

Spara Snabbare är ett enkelt och effektivt sätt att investera i framtiden. Samtidigt som du gör en bra investering för dig själv, bidrar du också till att hjälpa människor i Ukraina.

Hjälp till att återuppbygga Ukraina

Genom att handla med Spara Snabbares handelsrobot, kan du vara med och hjälpa till att återuppbygga Ukraina. Dina investeringar kommer att användas till att bygga bostäder, skolor och sjukhus, och till att skapa jobb och möjligheter för ukrainska människor.

Varje liten insats gör skillnad. Så registrera dig för Spara Snabbare idag och hjälp till att återuppbygga Ukraina.

Volymdeal med Accuindex

I april 2023 slöt Spara Snabbare en volymdeal med Accuindex, en ledande leverantör av data och analystjänster för finansbranschen. Enligt dealen kommer Accuindex att skänka en del av intäkterna från sin försäljning till Spara Snabbare till hjälporganisationer som arbetar i Ukraina.

Hjälp till behövande familjer i Ukraina

Intäkterna från volymdealen kommer att användas för att hjälpa behövande familjer i Ukrainas städer som har förlorat allt under kriget. Pengarna kommer att gå till att köpa mat, kläder, medicin och andra nödvändigheter.

Mat

Många ukrainska familjer har svårt att få tag på mat. Pengarna från volymdealen kommer att användas för att köpa mat till matbanker och andra organisationer som delar ut mat till behövande.

Kläder

Många ukrainska familjer har förlorat sina kläder i kriget. Pengarna från volymdealen kommer att användas för att köpa kläder till människor som behöver dem.

 • Röda Korset är en internationell organisation som arbetar för att hjälpa människor i nöd. Röda Korset i Sverige har skickat flera ton kläder till Ukraina, både till människor som har tvingats fly sina hem och till människor som fortfarande bor i landet.
 • SOS Barnbyar är en organisation som arbetar för att hjälpa barn som har förlorat sina föräldrar eller som lever i fattigdom. SOS Barnbyar i Sverige har samlat in kläder från privatpersoner och företag, som sedan har skickats till Ukraina.
 • Unicef är en internationell organisation som arbetar för att skydda barns rättigheter. Unicef i Sverige har skickat kläder till barn i Ukraina, både till barn som har tvingats fly sina hem och till barn som fortfarande bor i landet.
 • Läkare utan gränser är en internationell organisation som arbetar för att ge sjukvård till människor i nöd. Läkare utan gränser i Sverige har skickat kläder till sjukhus och andra vårdinrättningar i Ukraina.
 • Svenska kyrkan är en religiös organisation som arbetar för att hjälpa människor i nöd. Svenska kyrkan i Sverige har samlat in kläder från privatpersoner och företag, som sedan har skickats till Ukraina.

Dessa organisationer har alla spelat en viktig roll i att hjälpa människor i Ukraina som har drabbats av kriget. De har hjälpt till att tillhandahålla kläder som är nödvändiga för att människor ska kunna överleva och återhämta sig från kriget.

Medicin på plats

Många ukrainska människor har skadats eller blivit sjuka under kriget. Pengarna från volymdealen kommer att användas för att köpa medicin till sjukhus och andra vårdinrättningar.

Sjukhus som tar hand om skadade människor

 • Olha Danyliuk National Military Medical Clinical Center i Kiev är det största militära sjukhuset i Ukraina. Sjukhuset har en kapacitet på 1 000 sängplatser och tar hand om både civila och militära patienter.
 • Oleh Fedkovych Military Medical Clinical Center i Lviv är det näst största militära sjukhuset i Ukraina. Sjukhuset har en kapacitet på 500 sängplatser och tar hand om både civila och militära patienter.
 • National Medical Center of Rehabilitation and Prosthesis of Veterans of War i Kiev är ett specialiserat sjukhus som tar hand om skadade soldater som behöver rehabilitering och proteser. Sjukhuset har en kapacitet på 200 sängplatser.
 • Military Clinical Hospital No. 1 i Odessa är ett militärt sjukhus som ligger nära frontlinjen. Sjukhuset har en kapacitet på 300 sängplatser och tar hand om både civila och militära patienter.
 • Military Clinical Hospital No. 2 i Kharkiv är ett militärt sjukhus som ligger nära frontlinjen. Sjukhuset har en kapacitet på 200 sängplatser och tar hand om både civila och militära patienter.

Dessa sjukhus har alla anpassat sig till att ta emot skadade soldater från kriget i Ukraina. De har utökat sin kapacitet och fått tillgång till ny utrustning och mediciner. De arbetar också nära med andra sjukhus och hjälporganisationer för att säkerställa att skadade soldater får den vård de behöver.

Utöver dessa sjukhus finns det också många andra sjukhus i Ukraina som tar hand om skadade soldater. Dessa sjukhus är vanligtvis mindre och har en lägre kapacitet, men de spelar en viktig roll i att ge vård till skadade soldater.

Hur du kan vara med och hjälpa

Om du vill vara med och hjälpa till kan du registrera dig för Spara Snabbare och börja handla med aktier eller fonder. Varje gång du handlar bidrar du till att hjälpa behövande familjer i Ukraina.

Spara Snabbare är stolta över att kunna bidra till återuppbyggnaden av Ukraina. Bolaget tror att varje liten insats räknas, och att alla kan göra skillnad.

Varje liten insats räknas

Spara Snabbare är stolta över att kunna bidra till återuppbyggnaden av Ukraina. Bolaget tror att varje liten insats räknas, och att alla kan göra skillnad.

Hur du kan vara med och hjälpa

Om du vill vara med och hjälpa till kan du registrera dig för Spara Snabbare och börja handla med aktier eller fonder. Varje gång du handlar bidrar du till att hjälpa behövande familjer i Ukraina.

Här är några specifika exempel på hur pengarna från volymdealen har använts:

 • Spara Snabbare har tidigare skänkt pengar till World Central Kitchen, en organisation som tillhandahåller mat till människor som har drabbats av kriser.
 • Spara Snabbare har tidigare skänkt pengar till UNICEF, en organisation som arbetar för att skydda och främja barns rättigheter.
 • Spara Snabbare har tidigare skänkt pengar till UNHCR, en organisation som arbetar för att hjälpa människor som har tvingats fly från sina hem.

Hur stödjer Spara Snabbare Ukraina?

Spara Snabbare stödjer Ukraina på flera sätt. För det första skänker bolaget 5% av sina intäkter till hjälporganisationer som arbetar i Ukraina. Pengarna går till att köpa mat, kläder, medicin och andra nödvändigheter till människor som har drabbats av kriget.
För det andra samarbetar Spara Snabbare med lokala hjälporganisationer i Ukraina. Detta för att säkerställa att donationerna når de människor som behöver dem mest.
Spara Snabbare har också bidragit till återuppbyggnaden av ett barnhem i Kharkiv som förstördes av en S300-missil.

Varför stödjer Spara Snabbare Ukraina?

Spara Snabbare stödjer Ukraina för att hjälpa de människor som har drabbats av kriget. Kriget har orsakat stor förödelse och lidande i Ukraina, och Spara Snabbare vill göra sin del för att hjälpa till med återuppbyggnaden av landet.
Spara Snabbare är också stolta över att kunna stödja Ukrainas demokrati och frihet. Bolaget tror att det är viktigt att stå upp för demokrati och frihet i världen, och att det är viktigt att hjälpa de länder som kämpar för dessa värderingar.

Hur kan jag hjälpa Ukraina?

Det finns många sätt att hjälpa Ukraina. Du kan till exempel skänka pengar till en hjälporganisation som arbetar i Ukraina. Du kan också volontärarbeta för en hjälporganisation eller samla in insamlingar.
Här är några specifika sätt att hjälpa Ukraina:
Skänk pengar till en hjälporganisation som arbetar i Ukraina. Det finns många hjälporganisationer som arbetar i Ukraina för att hjälpa människor som har drabbats av kriget. Du kan hitta en lista över hjälporganisationer på internet eller genom att fråga din bank eller ditt försäkringsbolag.
Volontärarbeta för en hjälporganisation. Det finns många hjälporganisationer som behöver volontärer för att hjälpa till med olika uppgifter, till exempel att packa hjälppaket, dela ut mat och kläder eller hjälpa till med återuppbyggnaden av infrastruktur.
Samla in insamlingar. Du kan samla in insamlingar genom att arrangera evenemang, sälja produkter eller be om donationer från dina vänner och familj.

Varje liten insats räknas!

Riskvarning


Även med en imponerande historik är det väsentligt att notera att framtida utfall kan skilja sig. Tidigare prestation utgör ingen absolut garanti för framtida framgångar. Marknadsvillkor är dynamiska och handelsalgoritmer kan reagera varierande under olika marknadsförhållanden. Det är klokt att vara försiktig och utnyttja flera informationskällor vid handelsbeslut.

Vill man läsa mer om Pundet mot Dollarn kan man göra det hos Accuindex.